Агресия по време на час в елитно шуменско училище, дете остана без далак

Дете е пострадало по време на час по математика в СОУ “Йоан Екзарх Български” в Шумен, научи репортер на Strelabg.com.

Между двама шестокласници е възникнал конфликт. Момчетата се скарали, след което се сдърпали и след схватка – едното от децата преобърнало другото и го повалило на земята.

Пострадалият ученик бил с адски болки в корема. Учителката го завела в кабинета на директора, но не се обадили на Бърза помощ, а само на родителите, разказаха роднини на момчето.

По телефона директорката заявила на баба му, че нямали право да звънят на Спешна помощ.

В училището пристигнали майката и вуйчото на детето и го откарали с автомобил в Спешното отделение на болницата.

Прието е по спешност в реанимация. След направените снимки и изследвания, станало ясно, че има разкъсан далак.

Извършена е спешна операция, а далака е бил отстранен.

 

Подобни

7 Thoughts to “Агресия по време на час в елитно шуменско училище, дете остана без далак”

 1. потърпевша

  Във това училище винаги е имало агресия дали м/у деца или м/у деца и учители и това няма да спре докато учителите не започнат да обръщат внимание на поверените им деца а не да обиждат децата и да ги унижават особенно ако не са от заможно семейство тези деца са най нагрубявани първо от учители после естествено и от съученици за съжеление имах дете там и оттам знам какво става

  1. Стели

   Абсолютно подкрепям мнението Ви! И моят син беше там, но добре че го махнах.Това училище пропада.А за директора няма да коментирам – парашутистка и абсолютен изрод.И що за простотии, че не можели да извикат Спешна помощ, ще оставят детето да умре ли

 2. М

  На бившата колежка и е лесно, но директорката обяви пред всички, че ако излезе и една дума извън стените на училище, ще намери кой е изнесъл информацията и ще го уволни.

 3. !!!!!!!

  Мисля,че е време директорката на това училище да бъде махната.Тя не беше способна като преподавател,нито като директор,крепи се на поста си единствено благодарение на мноко връски!

 4. Да го бяха описали по-подробно сега аз ще,Ви обясня какво е станало!
  Едното момче, което сега е в болница си е играело с гумено топче. И го е хвърлило и топчето се е узовало на чина на другото момче. Той е взел топчето и го е хвърлил през отворения прозорец на стаята. След това момчето на, което е топчето е отишло до него и му се е сепнало или нещо подобно! И така се е започнал боя. Момчето което е наранил съученика си не е искал да го вкара в болница. Станало е случайно!

   1. (Забранено)
    От къде знаеш това. И ако може кажи си името.

Leave a Comment

4 − one =