Арестуваха шуменец заради нарушаване на обществения ред

Около 19:50 часа на 16 февруари било потърсено съдействие от полицията. Съобщено било, че мъж и жена отишли  в беседка пред вход на жилищен блок на ул.“Колю Фичето“ в Шумен. Отправили обиди към две непълнолетни момичета и жена, които били в беседката, казали им, че правят боклуци , започнали да хвърлят по тях опаковки.

По данни на потърпевшите мъжът бил в нетрезво състояние и отправял към тях обиди, а жената ги заляла с вода. След като пристигнали на място непълнолетните посочили на  полицейските служители кои са извършителите. Установени били  М.К./47г./ и Н.С./34г./. За грубо нарушаване на обществения ред са им съставени актове по УБДХ. Н.С. се държал неуважително в присъствие на униформените, а майка му пречела на полицаите да изпълнят служебните си задължения.

След  задържането на Н.С. в полицейското управление и направения му личен обиск в него  било намерена и иззета около 1 грам суха тревиста маса- по негови данни марихуана. Предстои иззетото вещество да бъде лабораторно изследвано. Образувано е досъдебно производство за държане на наркотични вещества.

Подобни

Leave a Comment

three × three =