АМ “Велики Преслав” е най-посещаваният туристически обект през май, според iLoveBulgaria

Археологически музей “Велики Преслав” оглави класацията на iLoveBulgaria за 10-те най-посещавани туристически обекти в страната през месец май. На втора позиция се нарежда Асеновата крепост, веднага след това е Античен театър – Пловдив.

Класацията е съставена на базата на сканирания на табелките на обектите с приложението. Тя обаче не отразява абсолютно всички посещения, тъй като има много хора без смартфони или без инсталирано подобно приложение.

iLoveBulgaria e новата интерактивна платформа на България и официален гид, предоставящ информация както за забележителностите, така и за специалните предложения на местните фирми. Част е от международната платформа iLove, разработена в Англия, ползваща най-модерните технологии и концепции в маркетинга и електронната търговия.

Мобилното приложение предлага навигация до обектите, както и пълна текстова и снимкова информация. Чрез платформата могат да бъдат споделяни в социалните мрежи любими туристически дестинации.  

iLoveBulgaria стартира миналата година, като целта й е да рекламира страната ни като целогодишна туристическа дестинация. Платформата обединява усилията на Министерство на туризма, общините, фирмите, гражданите и туристите, с цел подобряване качеството на предлаганите услуги.

Снимка: АМ “Велики Преслав”

Подобни

Leave a Comment

10 − 4 =