Благотворителен концерт в помощ на малкия Йоан от Шумен

Благотворителен концерт в помощ на  5-годишния Йоан ще се проведе на 20-ти октомври от 19:00 часа в НЧ „Добри Войников – 1856“ в Шумен. Организатор на събитието и водещ на концертната програма е Павлин Трендафилов .

На сцената ще излязат: Танцов състав „Луди млади“, Клуб по спортни танци „Феяданс“, DJ Nik и Славея, Габриела Маринова, Габриела Живкова, Лиляна, Мира Захариева, Жоро Степа, а Иван ще представи невероятното си светлинно шоу. Вход свободен!

Във фоайето на залата ще има поставени урни за дарения.

5-годишният Йоан страда от вътрешна хидроцефалия. През 2015 г. му е направена първата операция “ендоскопска фенестрация” в София. Поради влошаване на състоянието на детето през изминалата година по спешност в същата болница медиците му поставят шънт.

Седмица след това обаче се оказва, че по време на операция Йоан е заразен с бактерия, вследствие на която получава абцес в коремната кухина и се налога да отстранят шънта. До момента са извършени общо три операции, които са неуспешни и не са повлияли добре на развитието на детето.

След всички преживяни мъки семейството се обръща за помощ към клиниката “Флорънс Найнтингейл” в Турция, от където предлагат за лечението поставяне на шънт въз основа на изпратените образни изследвания.

За целта са необходими 17 000 USD, които са непосилни за семейството.

Можете да помогнете на дарителската сметка на името на Йоан Валентин Тодоров

IBAN: BG85RZBB91551009742255
BIC: RZBBBGSF

Лице за контакти: Радостина Русева – майка на Йоан, телефон за връзка – 0894780483

 

Подобни

Leave a Comment

2 × 5 =