Читателите пишат: Блъснаха дете на ул. “Марица” в Шумен

Микробус с шуменска регистрация е блъснал дете на ул. “Марица” в Шумен. Инцидентът е станал малко преди 15 часа.

По разкази на очевидци, момчето на около 12 годишна възраст, е карало велосипед, а микробусът го е блъснал малко преди пешеходна пътека.

След удара детето е останало да лежи известно време на асфалта, а на мястото на инцидента са спрели случайни минувачи, за да опитат да му окажат помощ.

“Момчето нямаше сериозни наранявания. Само външни охлузвания вследствие на падането. След обстоен преглед, родителите му го прибраха, като отказаха да го хоспитализираме”, каза за Strelabg.com д-р Загорчев,  началник на Спешно отделение.

От ОД на МВР-Шумен обаче имат друга версия за случилото се . Според тях момчето е карало колело, сестричката му била седнала на рамката и държала в ръчичката си шише с вода. Момичето е изтървало водата, момчето минало с колелото върху бутилката, загубило равновесие и паднали. В този момент през това място минал водач на микробус, който видял падащите деца и ги заобиколил, за да не ги удари. Веднага спрял и като видял, че са се ударили, ги качил в буса и ги закарал в МБАЛ- Шумен за преглед.

Подобни

Leave a Comment

7 − one =