Бойците на СК “Шуменска крепост” обраха медалите на Държавното първенство в Стара Загора

Общо 21 медала завоюваха състезателите на СК “Шуменска крепост” от провелото се в периода от 4 до 6 май в Стара Загора – Държавно първенство по кикбокс в стилове К1 и фул контакт, информират от клуба.

В стил К-1 шампиони са Виктор Иванов в категория до 54 кг. при юноши старша възраст и Полина Галинова при жените в категория до 60 кг. На върха на почетната стълбичка на фул контакт се качиха шуменските представители – Ивайло Неделчев при мъжете в тегло до 81 кг. в клас Б, Румислав Жечев при юноши младша до 57 килограма и Георги Атанасов при юноши младша в дивизия до 63,5 кг.

Със сребърни медали се прибират Евгени Ангелов, Никола Николов и Димитър Стоянов в стил К-1, а Мариян Петков, Добромир Петров , Дензо Ебазеров и Димитър Димитров в дисциплината фул контакт.

С бронзови медали останаха Велизар Димов в стил К-1, Денислав Русев, Ивелин Русев, Хасан Алпер, Ара Аразумян, Селим Селим, Йордан Стоянов, Слав Нанов и Венцислав Харизанов. На ринга са се качили общо 22 бойци от СК “Шуменска крепост”.

За съжаление и огромно тяхно разочарование, на титулуваните ни бойци Пламен Борисов и Иван Иванов се е наложило да наблюдават първенството единствено като зрители, поради липсата на заявки за участие в техните категории.

Иначе, в битките в трите изминали дни са се включили 200 състезатели от двадесет спортни клуба от цялата страна. След изиграването на всички двубои, Виктор Иванов е обявен за най-перспективен състезател на Държавното първенство по кикбокс в Стара Загора.

Снимка: СК “Шуменска крепост”

Подобни

Leave a Comment

one × five =