Българо-американската компания 411 Маркетинг организира „Ден на Кариерата“ в Шумен

„Ден на кариерата“ ще се проведе на 10-ти октомври, от 11 часа в зала 309 на Сграда 1 на Шуменски университет “Епископ Константин Преславски”. Събитието се организира от 411 Маркетинг. По време на форума ще бъдат представени възможности за старт на кариерата в компанията. Обявените свободни позиции са  за ентусиасти, желаещи да придобият опит в областта на Оптимизация на търсещи машини /SEO/, Дигитален маркетинг, Уеб дизайн и Програмиране.

“Фирмата ни се разраства с всеки изминал ден. Предлагаме възможност, както за кандидати с опит, така и за млади специалисти, имащи желание да се учат”, коментира оперативният мениджър Ваня Кирилова.

Компанията осигурява специално обучение за новопостъпилите.

411 Маркетинг е българския филиал на международната компания 411 Locals, оперираща  в сферата на интернет рекламата . Базираната във Варна фирма стартира своята дейност през 2009 г. с четирима души персонал, а днес там работят над 200 души. Партнира си в обучението и човешките ресурси със ВВМУ “Никола Й. Вапцаров”, Икономически Университет – Варна, Технически университет  – Варна и Варненския свободен университет.

411 Locals е официален партньор на Google и е сред TOP 10 на SEO компаниите в САЩ.

Подобни

Leave a Comment

17 − 7 =