Велики Преслав влезе в битката за „Община на 2017 г. за културно-исторически туризъм“

Велики Преслав е сред претендентите за „Община на 2017 г. за културно-исторически туризъм“. Конкурсът се организира от Министерството на туризма. Старата столица се съревновава с други 13 общини от цялата страна: Алфатар, Елена, Казанлък, Карлово, Кюстендил, Мездра, Минерални бани, Пловдив, Русе, Самоков, Сапарева баня, Тутракан и Петрич. Към момента Велики Преслав заема втората позиция, изоставайки с много малко от община Казанлък.

Онлайн гласуването за предложенията във второто издание на Годишните награди в туризма стартира вчера. Всеки желаещ може да даде гласа си за своите фаворити на сайта : http://tourismawards.bg/cat/kulturno-istoricheski-turizm/  до 10 декември. За реален глас ще се отчита само едно заявено желание за кандидатура в дадена категория, направено от едно устройство. Всички подадени повторно гласове от същия IP адрес ще се регистрират като недействителни.

Наградите на Министерство на туризма ще бъдат връчени на победителите на тържествена церемония на 12 декември 2017 г. в София.

Снимка: doris-bg.com

Подобни

Leave a Comment

sixteen + 1 =