В Каспичан откриха обновения спортен комплекс

Откриха обновения спортен комплекс в град Каспичан. За възстановяването му са били вложени 300 хиляди лева, като средства са били отпуснати от държавата.

В спортния комплекс вече има изградени мултифункционално игрище, фитнес на открито и видео наблюдение.

На официалната церемония по откриването бе отслужен водосвет за здраве и благоденствие, а лентата на новите спортни и детски съоръжения прерязаха кметът на община Каспичан Милена Недева и дългогодишните спортни деятели Драго Стоянов и Васил Тасков.

“За мен е истинско удоволствие да видя усмихнатите и щастливи деца на нашия град. Бих искала и да се обърна към всички вас, да пазим това, което имаме! Нека така да спортуваме, да играем тук, за да може дълги години тази спортна площадка да се използва в нашия град от всички деца и тези, които ще дойдат след вас.“, коментира кметът на община Каспичан Милена Недева.

В следващите два етапа на изпълнение на проекта за възстановяване на открития спортен комплекс са предвидени специални трасета за скейтборд, изграждане на допълнителни алеи, трибуни за зрителите и съблекални. Ще има монтирано и енергоспестяващо осветление.

Подобни

Leave a Comment

14 − two =