В смъртоносните боеве с кучета и зверствата над животни се предполага, че има замесени шуменци (Видео 18+)

По данни, които от организацията “Animal hope” предоставиха на СтрелаБГ  става ясно, че един от замесените в нелегални боеве с кучета живее в Шумен.

С. Д. е от село Гороцвет – община Лозница, област Разград. Преди няколко дни, момчето качва в личния си профил брутални снимки и клипове на смъртоносни схватки между кучета. Има информация, че въпросните боеве се провеждат на територията на област Шумен.

От организацията разкриват и потресаваща информация за животните, които биват подложени на зверствата. В сайта https://pedigree.gamedogs.cz собствениците на кучета качват снимки и информация за „любимците си“, като тя съдържа и кодови символи, които отразяват битките на кучето и това – оцеляло ли е то „W –  победи, L – загуби, D или RIP  e загинало по време на битка“.

След публичните разкрития на “Animal hope” , С.Д. свали всичката информация и снимки от профила си в социалните мрежи.

Малко по – рано днес измежду любителите на кучешки боеве се появи и още едно видео, в което се вижда как мъж на П. П. от Силистра „обучава“ кучето си. На записа мъжа е завързал малко коте за една пръчка, с която дразни, провокира и нахъсва вече ядосания питбул.

От “Animal hope” се надяват, че органите на реда и държавата ще проведат нужните разследвания и ще потърсят отговорност на всички замесени в издевателствата на кучета.

Екипа на СтрелаБГ ще продължи да следи случая.

Подобни

Leave a Comment

six − five =