ГЕРБ закри предизборната си кампания в село Цани Гинчево

Политическа партия ГЕРБ – Шумен закри предизборната си кампания в село Цани Гинчево, Община Никола Козлево, където на 8 октомври, ще се проведат частични местни избори за кмет на населеното място.

Официални гости на събитието бяха областният координатор на партията и кмет на община Шумен Любомир Христов, както и кметът на община Никола Козлево и общински председател на партията Ешреф Реджеб.

Пред препълнената зала на читалище „Просвета 1963 г.” кандидатът на ПП ГЕРБ Павел Динков заяви твърдата си решителност да работи в интерес на жителите на Цани Гинчево. Той добави, че е роден и отрасъл тук и всички, които обичат своето село трябва да активно да гласуват в неделя, защото от този избор зависи как ще се развива населеното място през следващите няколко години.

Кметът на Община Никола Козлево Ешреф Реджеб изказа своята благодарност за значителните инвестиции, които кабинета „Борисов 3” отпуска за развитието на общината, каквито не е имало за последните няколко десетилетия.

„Развитието на Община Никола Козлево е видимо. Днес ние закриваме предизборната кампания в обновената сграда на читалището, която повече от 50 години не е била ремонтирана. Започва рехабилитацията на републиканския път Никола Козлево – Нови пазар. Правителството отпусна 250 хил. лева за стадиона в Никола Козлево. Всичко това са действия, които имат голямо значение за жителите на общината. Ето защо е важно да се гласува в неделя, защото чрез избора на Павел Динков реалните политики насочени към хората ще бъдат още по-успешни. Вие познавате Павел, един позитивен и усмихнат човек, който ще бъде от полза за доброто развитие на селото и затова ви призовавам да гласувате за него с номер едно в бюлетината ”, заяви пред присъстващите в залата Любомир Христов.

 

Подобни

Leave a Comment

4 × five =