Да помогнем на Валентина от Шумен, за да пребори онкологично заболяване

Валентина Асенова Йорданова е от град Шумен. Има две прекрасни дъщери и две внучета.
На 30.05.2018 лекарите от болница “Света Петка” (Доц. Митов)  в гр. Варна и поставят страшната диагноза Меланом на цилиарното тяло (злокачествен тумор в очната кухина) , на дясното око.

В България няма нужната апаратура, за да бъде проведено нужното лечение (пантонна терапия) и затова Валентина е насочена за Лъчетерапия в Германия – Берлин в болница Шарите Университетска(Charité – Universitätsmedizin Berlin).

След изпратените документи и медицински заключения от болницата и отговарят с информация и нужната сума за лечение там. Парите, които са нужни, за да замине са непосилни за семейството й.

Лечението е на стойност 18 132,54 € , (което не е крайна сума). Събраните лични средства до в момента са 9 000 € . 

Подадена е и молба до Национална здравноосигурителна каса (НЗОК) за съдействие, но все още няма отговор и сигурност за финансова помощ от там.

Нека да помогнем на Валентина, за да продължи да живее. Нека и подадем ръка,за да прекара още време със своето семейство. Валентина е и медицински работник към МБАЛ-Шумен. Тя не веднъж е помагала на хората, които са на хемодиализа – нека и се отблагодарим, нека и помогнем!

Дарителска сметка: BIC UNCRBGSF 
IBAN BG72UNCR70001523293564
Име : Валентина Асенова Йорданова 
Адрес : гр. Шумен 9700
Бул. Преслав 50 ет.1 ап. 2

Лична сметка : BG80VBBS85411012826013

Подобни

Leave a Comment

14 + eighteen =