Да помогнем на малкия Павел

Родителите на бебето Павел се обръщат към всички хора с добри сърца, за да им помогнат в тежката битка. За съжаление се налага тяхната рожба да премине през един много труден път и то веднага след поемането на първата му глътка въздух. Нека помогнем на Павел от Шумен!

Ето и обръщението на неговите родители:

“Обръщаме се към вас с молба за помощ. На 27.01.2019 година в 00:35 на бял свят се появи синът ни Павел. За съжаление при раждането се установи, че има вродена малформация-екстрофия на пикочния мехур. Екстрофията на пикочния мехур е една от най-тежките вродени малформации, която се среща предимно при момчета. Характеризира се с раздалечаване на симфизата, атрофия на правите коремни мускули и пълна липса на предна коремна стена, предната част на мехурната шийка и уретрата. Свързахме се с водещ детски уролог – д-р Радош Джинович, който оперира в частна клиника в Белград, който ни дава добри шансове за пълно възстановяване на детето след две операции. Първата операция вече е насрочена за 14.05.2019 г. Общата сума за двете операции е 20 000 евро, които са непосилни за нас. Молим всички, които имат желание и възможност, да ни помогнат”

Тук може да намирате актуална информация за състоянието на бебчо и за всичко случващо се около кампанията – Да помогнем на Павел

Дарителска сметка:
IBAN: BG04 UNCR 7000 1523 5065 39
Булстат: Павел Симеонов Георгиев
Благодарим от сърце!

Подобни

Leave a Comment

19 + eighteen =