Две номинации за Шумен в годишните награди за туризъм

Мемориалният комплекс „Създатели на българската държава“ се състезава в категорията „Туристическа атракция/обект и устойчивост на инвестицията“ от четвъртото издание на годишните награди за туризъм. В гласуването на сайта на Министерството на туризма паметникът се конкурира с още 15 туристически обекта от различни градове на страната. Номинацията е признание за усилията на общината да превърне комплекса в привлекателна туристическа дестинация. Затова от администрацията още веднъж напомнят, че всеки, който желае, може да даде своята подкрепа и да гласува тук:

https://tourismawards.bg/

Паметникът „Създатели на българската държава“ е включен и в категорията „Изборът на българите“. В нея може да се гласува и за други обекти, които се намират на територията на общината и областта (ИАР Шуменска крепост, Томбул  джамия, Мадарски конник, НИАР Плиска и НИАР Велики Преслав). Своите предпочитания в тази категория можете да заявите, ако гласувате на сайта на Министерството на туризма тук:

https://tourismawards.bg/cat/izbor-bulgari/

Гласуването се провежда само по електронен път и продължава до 6 декември 2019 година. То ще определи носителите на призове в 16-те категории в конкурса. Всеки може да гласува онлайн за един участник в рамките на една категория (отчита се едно гласуване от всеки IP адрес), като може да се подкрепи кандидат от всяка категория.

Наградите ще бъдат връчени на официална церемония в София на 16 декември 2019 г. Победителите в Годишните награди в туризма ще получат статуетка, изобразяваща символа на красотата на България и запазената марка на конкурса – българската роза, изработена от Димитър Германов специално за церемонията.

Подобни

Leave a Comment

three + 15 =