Димитър Димитров: “Лудогорец” излиза за победа в мача срещу “Хофенхайм” утре

“Излизаме за победа. Тимът е готов преди първия домакински мач в Разград в груповата фаза на Шампионската лига. “Хофенхайм” е силен и класен съперник. Той доказа това с резултатите си, не бива да допускаме грешки”, това заяви днес на пресконференция треньорът на “Лудогорец” Димитър Димитров. На срещата присъства и защитника на “орлите” Козмин Моци.

Той допълни, че “Хофенайм” е фаворит, въпреки загубата в първия мач от груповата фаза и германския отбор има предимство. “Разузнахме добре “Хофенхайм”. Те са дисциплинирани и добре подготвени, както физически, така и тактически. Могат да променят постройката си по време на мача. В наш плюс е опитът, който притежават нашите футболисти в Европа. Няма кадрови проблеми в отбора. Предимство е, че ще играем у дома”, уточни Димитров. “Хофенхайм е доста силен отбор, който играе успешно в Бундеслигата. Ние трябва да играем не на 100, а на 110 процента, за да може да се поздравим с успех. Няма да вземем трите точки, ако пет минути играем на ниво, а в следващите 5-10 сме отпуснати. През целия мач трябва да бъдем концентрирани”, категоричен бе и защитника на “орлите” Козмин Моци.

Утре стадион “Лудогорец арена” отваря врати в 20 часа. Мачът започва в 22.05 часа.

В момента се продават билети на клубната база в Разград. Утре в 17 часа  отваря гишето на централна трибуна, а в 19 часа останалите каси.

Снимка: ludogorets.com

 

 

Подобни

Leave a Comment

1 × 5 =