Докато в Ямболско убиват животни, в Русе убиват семейства

Да, това което се случва там е равно на убийство. Убиват бъдещето на 11 деца и двама родили. Убиват без да им мигне окото. МЕН МЕ Е СРАМ, СРАМ МЕ Е ДА ГО НАПИША ТОВА, СРАМ Е ДА ВИ ГО РАЗКАЖА, СРАМ МЕ Е, ЧЕ СЪМ ЧАСТ ОТ ТОВА ОБЩЕСТВО, КОЕТО УТРЕ СЪЩО МОЖЕ ДА УБИЯТ, ЗАЩОТО МЪЛЧИ И КЛАНЯ ГЛАВА НАДОЛУ, СРАМ МЕ Е, ЧЕ ЖИВЕЯ В ТАЗИ ДЪРЖАВА…

Няма как разни министри, зам.-министри и други … да се показват в национален ефир и да се бият в гърдите, как имали план или стратегия за решаване на демографски проблеми, като насърчават раждаемостта, а после да ставаме свидетели на масови убийства на семейства.

НАЙ-ГОЛЯМОТО БЪЛГАРСКО, ПОДЧЕРТАВАМ БЪЛГАРСКО СЕМЕЙСТВО бе унищожено от нещо наречено СОЦИАЛНИ, които за мен са една върхушка от сърдити чиновници и чиновнички, някои от тях бездетни и не знаещи какво е обич. Та тези лишени от емоции хора сега вземат 11 ДЕЧИЦА от РОДНИТЕ ИМ МАЙКА И БАЩА… Ще ги настанят в някой център за деца, докато им намерят приемни семейства(ако вече не са им намерили), които пък ще вземат по около 1 000 лева, защото е по-лесно да стоиш в къщи и да изкарваш пари. АМА ЗАЩО??? Защо тези около 1 000 лева на парче ( да ще ги нарека парчета, защото за държавата ни те не са деца, не са човеци, а нещо си там, от което може да стане някоя далавера) не ги дадат на майката и бащата – биологичните, защо не им помогнат при отглеждането и развитието на едни 11 човешки същества???

Втора част на извращенията на Държавата срещу най-голямото българско семейство.

Публикувахте от Петър Николов в Вторник, 10 юли 2018 г.

НЯМА КАКВО ДА СЕ ЧУДЯ И ДА СИ БЛЪСКАМ РУСАТА ГЛАВИЦА С НЕЩА, КОИТО ЯВНО НЕ РАЗБИРАМ… По – добре явно е да се инвестира в помощи, насочени към малцинствата, за да се интегрират и да раждат, колкото се може повече ИЗБИРАТЕЛИ и консуматори на скара и бира по избори. Именно чрез тях ще оправят БЪЛГАРИЯ – ЩЕ Я ЗАЛИЧАТ, ЩЕ ЗАЛИЧАТ И НАС КАТО ОНЕЗИ ЗДРАВИ – БОЛНИ ОВЦЕ. ТА НИМА ИМА РАЗЛИКА МЕЖДУ ТЯХ И НАС ?!?!

А МЕН, МЕН ОЩЕ МЕ Е СРАМ …

 

Подобни

Leave a Comment

six + sixteen =