Единодушно приеха бюджет 2018 на Община Нови пазар

На днешното заседание на Общински съвет Нови пазар беше приет бюджета на общината за 2018-та година с пълно единодушие.

През тази година се предвижда изпълнението на дейности, които включват изграждането на детски площадки, спортни площадки, стрийт фитнес в град Нови пазар. Ще бъдат обновени кварталите на града.
Предвиден е частичен ремонт на вътрешните помещения на Художествената галерия и ремонтни дейност в читалище “Христо Ботев – 1876”. Ще бъде изградено капково напояване на входната артерия на Нови пазар. В сградата на общинската поликлиника ще бъдат изградени ПВЦ прегради и ще бъдат монтирани климатици. Предвижда се широк диапазон от дейности по изграждане, ремонт и поддържане на уличната мрежа в град Нови пазар.

Не са забравени и населените места в община Нови пазар. Там ще стартират  ремонтни дейности по уличната настилка в с. Енево, както и на покрива на зала “Ученически стол” в с. Войвода.

Ще бъдат изградени спортни и детски площадки в селата Зайчино ореше, Стан, Памукчи и Стоян Михайловски. Предстои частичен ремонт на сградата на кметството в с. Писарево. Ще бъде рехабилитирана вътрешната водопроводна мрежа в с. Правенци и с. Избул и се стартира изграждането на многофункционална зала в с. Памукчи.

 

Подобни

Leave a Comment

nineteen + 14 =