Екипи на пожарната в област Шумен отстраняваха дървета, повалени от силния вятър

Екипи на РДПБЗН – Шумен реагираха на пет сигнала за паднали дървета вчера и рано тази сутрин. Това съобщават от Областна дирекция на МВР – Шумен.

В 23:49 часа на 29 октомври часа бил приет сигнал за паднало дърво на пътното платно в Индустриалната зона в Шумен.  Близо до бившата „Сердика“ бил пратен екип. Дървото било нарязано и отстранено, а пътното платно било обезопасено за преминаващите автомобили. В 00:09 на 30 октомври часа бил приет сигнал за паднало дърво на бул.“Мадара“ в Шумен. Пратен е екип, който обезопасил мястото и отстранил падналото дърво. В 05:52 часа на 30 октомври било прието съобщение, че до бившето ДШП на бул.“Мадара“ в Шумен е паднало дърво. Пратен бил екип, който нарязал и отстранил дървото от пътното платно.

Спасителни екипи от Районната противопожарна служба в Нови пазар и участъка във Смядово са се отзовали на сигнали за паднали дървета. В 04:51 часа тази сутрин бил приет сигнал за паднало след силен вятър дърво на пътното платно след село Преселка в посока към село Тръница. Екип е обезопасил пътния участък. Екип е реагирал и на получено съобщение в 02:26 часа на 30 октомври за паднали дървета  по пътя след Смядово в посока към гр. Бургас. Екипът е  нарязал и премахнал паднало дърво, участъкът е обезопасен за преминаващите автомобили.

Подобни

Leave a Comment

17 − two =