Еко-академия „Нулев отпадък“

Общинският младежки съвет в партньорство със Сдружение „Нулев отпадък“ България, Сдружение „ Общество 528“ и Природен парк „Шуменско плато“ огранизират еко-академия „Нулев отпадък“ и кани младежи на възраст от 15 до 29 години да се включат в двудневно обучение, което ще се проведе на 4 и 5 май, тази събота и неделя в Информационния център на ПП  „Шуменско плато“ (ул. „Стара планина“ № 2 – парк „Кьошкове“).

По време на академията всеки ще има възможност да се запознае с философията за нулевия отпадък и да научи лесни начини за намаляване на отпадъка, който генерираме всеки ден. Желанието на младите хора е да разпространят този модел сред обществото за по-чиста, здрава и красива България.

Целта на академията е да информира младежите за това как могат да водят по-природосъобразен и устойчив начин на живот. Представители на Сдружение „Нулев отпадък“ България са подготвили практически работилници и задачи, които ще покажат на участниците как можем да живеем с по-малко отпадъци и да пазим природата.

Всеки, който смята, че е крайно време всички заедно да намерим решение на проблема със замърсяването и желае да се запознае с философията за нулев отпадък отблизо, е добре дошъл на събитието, като предварителната регистрация е задължителна.

Краен срок за регистрация : 23:59ч. на 02 май 2019г.

Подобни

Leave a Comment

6 − six =