ЕНЕРГО-ПРО пусна в действие нов денонощен телефон за въпроси и сигнали

ЕНЕРГО-ПРО въведе нова денонощна телефонна линия за въпроси и сигнали – 0700 800 61, която ще обслужва клиентите на дружеството ЕНЕРГО-ПРО Продажби. Запазва се досега използваният номер 0700 161 61, който се обособява за клиентите на Електроразпределение Север (предишно име ЕНЕРГО-ПРО Мрежи).

Промяната се налага поради правното изискване на европейското законодателство за разделяне на електроснабдителното и електроразпределителното дружество в рамките на компанията, информират на страницата на ЕНЕРГО-ПРО.

На новосъздадения номер 0700 800 61 клиентите на ЕНЕРГО-ПРО Продажби могат да получат информация за: проверка на сметка за електроенергия на регулиран пазар; ред и начини за заплащане на електрическата енергия; текущи промоции и кампании. На номер 0700 161 61 клиентите на Електроразпределение Север могат да се обръщат към дружеството за: сигнал за авария; проверка на сметка към Електроразпределение Север АД; изисквания и начини за присъединяване към електроразпределителната мрежа; запитване относно процедура по излизане на свободен пазар.

Операторите на двете телефонни линии са на разположение на клиентите за сигнали и запитвания 24 часа в денонощието.

Снимка: Financial Express

Подобни

Leave a Comment

five × 2 =