Епидемия от семейни скандали тресе Шумен

На няколко сигнала за семейни скандали се отзовали униформените в Шумен само за изминалото денонощие, информират от Областната дирекция на МВР.

32-годишен бил задържан в полицейското управление за неспазване на ограничителна заповед. Малко след 20 часа вчера бил приет сигнал, че мъж блъска и тропа по входната врата на жилище на ул.“Средна гора“ в града. Полицейски екип пристигнал и установил на място Ю.А./32г./. Мъжът бил във видимо нетрезво състояние, агресивен и правил опит да влезе в дома на бившата си съпруга. Задържан е за срок до 24 часа в РУ- Шумен заради това, че с действията си е опасен за себе си и околните.

Още двама мъже били задържани след семейни скандали и сигнали за опити за саморазправа със жените с които живеят на семейни начала. Е.А./24г./ от село Драгомъж бил задържан след като по време на скандал с жената, която живее на семейни начала счупил врата в жилище на ул.“Алдемировци“. Преди това й отправил закани за побой. Задържан е за срок до 24 часа на 24 май в 00:30 часа в РУ- Шумен.

48-годишен мъж от село Струйно бил задържан след сигнал за семеен скандал . 68-годишна жена, която живеела с Р.А. на семейни начала подала сигнал в полицията, че след като употребил алкохол станал агресивен, започнал да буйства и я обиждал. Пред полицаите, които пристигнали за изясняване на ситуацията Р.А. продължил да й оправя закани и заплахи. Задържан е за срок до 24 часа в полицейското управление, съставен му е предупредителен протокол.

Снимката е илюстративна – Westender

Подобни

Leave a Comment

3 × 4 =