Ето го и убиецът от шуменския квартал Гривица – “Монах Велико”

“Монах Велико”, “Ah Kin” или просто убиецът от шуменския квартал Гривица, който намушка с нож и остави на място бащата на три невръстни деца.

“Монах Велико” е на 36-години с адрес в Поморие, но се бил завърнал от дълго пътешествие в родния си край и решил да раздава справедливост, това сочат неговите постове и публикации в социалната мрежа.

Мъжът бил с толкова хладнокръвно държания, че само от погледът му можело да те побият тръпки, разказаха хора от квартала, които са се сблъсквали с него през последните дни. Преди няколко дни “Монахът” влязъл в един от магазините и казал, че ако има някакви проблеми могат да се обърнат към него, той бил дошъл, за да ги реши и се кланял с длани допрени една до друга, както е прието в източните култури.

Заплашвал и други хора с убийство. Казвал, че е дошъл, за да прочисти България, но изричайки тези думи изглеждал толкова спокоен, че хората си помислили, че е дрогиран.

Часове преди да убие 28-годишният Митко, той споделил в една от шуменските групи, че търси крадец на икона от Велики Преслав, за да го накаже “Господ да му е на помощ, на него и на цялото му семейство”.

“Монахът” е задържан на местопрестълението.

 

Подобни

One Thought to “Ето го и убиецът от шуменския квартал Гривица – “Монах Велико””

  1. Антициганист

    Жулиянче, колко ти платиха от БСП-то, за да пуснеш тази антибългарска манголюбска статия?

Leave a Comment

19 + eleven =