Закопчаха трима, държали се унизително с шуменски полицаи

Трима души са задържани в полицейския арест след грубо нарушаване на обществения ред и отправяне на обиди към служители на реда в Шумен. Това информира Областна дирекция на МВР.

Около 16:50 часа на 27 октомври за проверка на ул.“Съединение“ близо до пл. Александър Стамболийски в града за проверка водач на лек автомобил Ауди „А 3“ с шуменска регистрация. Зад волана била Ж.И./29г./.

Не представила свидетелство за управление. След справка било изяснено, че е правоспособна. За неносене на документа й е наложена глоба с фиш. В автомобила пътували още трима- двама мъже и жена, които по време на проверката се държали непристойно.

След приключване на проверката и потегляне пътниците показали неприлични жестове с ръце на униформените. Полицейският автомобил последвал аудито. След като паркирал на ул.“Победа“ пътниците слезли и продължили да се държат неприлично. Отправили отправили и закани.

На място пристигнал екип от Охранителна полиция.

Установена е самоличността на тримата- И.И./32г./, С.И./26г./ и В.Р.- 32-годишна. Задържани са за срок до 24 часа в РУ- Шумен за грубо нарушаване на обществения ред.

Съставени са им актове по Указа за борба с дребното хулиганство.

Подобни

Leave a Comment

three + nineteen =