Разпределят местата за търговците на мартеници в Шумен

На 2 януари 2018 г., от 8:30 часа, в стая 374 в Община Шумен, ще бъдат разпределени местата за продажба на мартеници в централната градска част. Това съобщават от общинската администрация.

Търговията ще става по пешеходната зона на бул. „Славянски” в отсечката от пл. „България” до пл. „Освобождение”. Според утвърдената схема обявените места са 120. След разпределяне на местата кандидатите подават заявления за разполагане на маси за продажба на мартеници на гише „Изнесено деловодство“ на ет.1 в общинската данъчната служба и заплащат административна такса от 10 лв.

Търговците, които желаят да продават мартеници на други места, извън централната градска част, подават заявление за разполагане на маси за продажба на мартеници на гише „Изнесено деловодство“ на ет.1 в общинската данъчната служба. Те също заплащат административна такса от 10 лв., а заявлението се одобрява от главния архитект.

Търговията на мартеници ще започне от 15 февруари и ще продължи до 3 март. Таксата за 1 кв. м. търговска площ и тази година ще бъде 1,20 лв. на ден за централна градска част и по 1 лв. за зони извън центъра.

Подобни

Leave a Comment

10 − 3 =