В СУ “Сава Доброплодни” започва седмица, посветена на патронния празник

Седмицата, посветена на патронния празник на СУ „Сава Доброплодни“, започва на 25 ноември (понеделник) с радиопредаване и откриване на експозицията „Градски възрожденски кът“ в училищната галерия. С всички паралелки ще бъде проведен тържествен час на класа.

Във вторник от 12:35 ч. ще е финалът на първенството по футбол за учениците от V, VІ и VІІ клас.

В сряда от 18:30 ч. 170-те петокласници ще вземат участие в открит урок на тема „Славим името на Доброплодни“. Проявата ще се осъществи в концертната зала на НЧ „Добри Войников“. Тя ще бъде предшествана от поднасяне на цветя на плочата на Сава Доброплодни (от 17:00 часа).

В четвъртък от 12:00 ч. в големия физкултурен салон на училището учениците от I и V клас ще бъдат посветени в доброплодство. Натовареният с прояви ден продължава с традиционната викторина между седмите класове в РБ „Стилиян Чилингиров“ от 15:00 ч. и откритите уроци с учениците от І клас с начало 17:30 ч.

Жива картина с участието на ученици от VІІ и ІХ клас ще украси фоайето на първия етаж на празничния 3 декември. Кулминация в програмата за отбелязването на патронния празник е празничният концерт под надслов „Огледалото на успеха“ в ДКТ „Васил Друмев“.

Подобни

Leave a Comment

nine + 1 =