Зачестиха кражбите от жилища в Шумен

Криминалисти от полицейското управление в Шумен работят по разкриване на извършителите на три кражби от жилища. Вчера бил приет сигнал, че за времето от 10:30 до 11:40 часа неизвестен взломил патрон на входна врата. Проникнал в жилище на втори етаж на бул.“Симеон Велики“  и извършил кражба на обеци от бяло злато и две златни халки. Това съобщават от Областна дирекция на МВР – Шумен.

Кражба на сумата от 1300 лева била заявена в РУ- Шумен вчера сутринта. Малко след 9 часа било съобщено, че от  техническа работилница на бул. „Велики Преслав” липсва парична сума. Тя била отнета след като неизвестен за времето от 23:55 часа на 29 октомври до 9 часа на следващия ден счупил стъкло на прозорец и проникнал в работилницата.

За времето от 9 до 11:30 часа на 30 октомври неизвестен счупил патрон на жилище на ул.“Марица“. Проникнал в апартамент на втори етаж  и извършил кражба на 300 лева, пет златни и едно сребърно синджирче.  За трите посегателства са започнати досъдебни производства за извършени престъпления.

 

Подобни

Leave a Comment

15 + seven =