За Силвия: Калоян Колев пусна на търг боксовите си ръкавици от Световното първенство в Манама, Бахрейн

Вълната от съпричастност към Силвия Велиянова не спира да расте. Нейните приятели и съграждани показват за пореден път, че преди всичко сме хора и имаме големи сърца!

Днес с нас се свърза и Калоян Колев – треньор на шуменските състезатели от клуб ”ММА Шумен” . Той предлага на търг в полза на Силвия ръкавиците, с които нокаутиа съперника си от Тунис и спечели медал от Световно първенство през 2018г в Манама, Бахрейн.

“Напълно осъзнавам, че обстановката, в която се намираме е изключително трудна, но съм убеден, че всички ние можем да се мобилизираме и помогнем още един път. Затова се обръщам с молба към всички Вас да помогнем на една съпруга, приятелка и майка на три деца да продължи битката си с коварна болест !Самият аз съм боец и знам колко трудна е всяка победа без подкрепа от близки и приятели !

В тази връзка искам да организирам благотворителен търг в полза на Силвия Велиянова Климентова, съпруга на мой близък приятел и треньор Ивалин Иванов !

Обявявам на търг, ръкавиците, с които нокаутирах съперника си от Тунис, както и спечеления медал от най-силното Световно първенство през 2018г провело се в Манама Бахрейн! Това отличие и екипировка са много скъп спомен за мен, в предвид възрастта и малката вероятност да участвам отново на такъв голям форум!

Участникът дал най-висока цена ще ги получи лично от мен!”

Банкова сметка ОББ АД:
BG84UBBS80021059216630
титуляр:Силвия Вилиянова Климентова
Заедно сме по-силни и нека бъдем по-добри !

Подобни

Leave a Comment

eleven + 10 =