За 24 часа в област Шумен: 67 акта, 85 глоби с фиш и 128 нарушения на скоростните режими

Нито едно пътнотранспортно произшествие не е възникнало на територията на ОДМВР- Шумен по време на 24-часовата полицейска операция във връзка с Европейския ден без загинали на пътя, която се проведе на територията на всички страни- членки на Европейския съюз.

При извършени проверки униформените са установили общо 280 нарушения, информира Областна дирекция на МВР.

Съставени са 67 акта, наложени са 85 глоби с фиш, установени са 128 нарушения на скоростните режими.

По време на проверките са установени двама водачи, които управлявали в село Осмар и село Изгрев трактори, които не били регистрирани по надлежния ред. За престъпленията са образувани бързи производства.

В следобедните часове вчера в село Калино за проверка бил спрян водач на лек автомобил Фиат „Типо“ със софийска регистрация. Изяснено било, че табелите били предназначени за друг автомобил и освен това били от стар образец. За извършеното престъпление е започнато бързо производство.

Преди обяд за проверка между селата Хан Крум и Троица бил спрян водач на лек автомобил Шкода „Октавия“ с варненска регистрация. Зад волана бил Н.Б. /27г./ от Варна. Тестван бил за шофиране след употреба на наркотични вещества. Била отчетена положителна на татрахидрокабинол проба.

Задържан бил за срок до 24 часа в РУ- Велики Преслав. За извършеното престъпление е образувано бързо производство.

 

Подобни

Leave a Comment

7 + fourteen =