Катастрофа край Смядово прати в болница 47-годишен жандармерист

Катастрофа между лек автомобил и кола на варненската жандармерия прати четирима души в болница. Това информират от Областна дирекция на МВР – Шумен. Сигналът за инцидента до град Смядово, е получен малко след 5 часа тази сутрин. Към място са насочени екипи на полиция, пожарна и спешна помощ.

След пристигане било установено, че произшествието е  между лек автомобил Фолксваген „Туран“ с варненска регистрация и служебен автомобил на ЗЖУ- Варна /жандармерия/. Пътният инцидент е станал в условията на намалена видимост и гъста мъгла. Водачът на фолксвагена е пътувал в посока към гр. Бургас, а служебният автомобил, който се е движил в посока към Шумен, е предприел маневра ляв завой в посока към гр. Смядово. Автомобилите са се ударили.

След удара в МБАЛ- Шумен са откарани 41-годишна жена, която е била пътник във фолксвагена и трима полицейски служители. Жената и двама от униформените са освободени след извършените прегледи. За лечение в болничното заведение  е настанен 47-годишен мъж, който е с различни наранявания и фрактури. Към момента животът му е вън от опасност. Водачите и на двата автомобила са тествани с дрегер за алкохол, наличие не е отчетено.

Пътният участък е почистен и обезопасен за преминаващите автомобили. Работата по изясняване на причините довели до инцидента продължава в рамките на образуваното досъдебно производство по  описа на ОСлО при Окръжна прокуратура- Шумен.

Подобни

Leave a Comment

four × 4 =