Шуменският кмет посрещна шампионите от ансамбъл “Луди Млади”

“Гордея се с вас. Всички в Шумен се гордеят с вас. Пожелавам ви да сте много здрави и да преследвате мечтите си. Каня ви на 21-ви, когато откриваме залата, вие да откриете концерта, вие първи да стъпите на сцената на Арена Шумен. Всичко се постига с много труд и вие го показахте за пореден път”, с тези думи се обърна към ансамбъл “Луди Млади” кметът на Шумен Любомир Христов.

Кметът посрещна танцовият ансамбъл за народни песни и танци в Общината, където им честити и благодари за завоюваното злато от World dance cup в Испания.

Припомняме, че „Луди Млади“ при СОУ „Сава Доброплодни“, с ръководител Борис Иванов, спечели златния медал на World dance cup 2018 с максималния брой 100 точки.

“Зад този успех стоят много хора. Трудът на учениците, на родителите, Община Шумен, директорката, моите колеги, съмишленици и фирми, които ни помогнаха това пътуване да се осъществи. Всички ни пожелаваха много титли и медали, което е едно много доверие, което трябва да се оправдае. Не ме питайте, какво ми е било, когато те трябваше да излязат. Беше много емоционално. Да пропътуваме толкова път, химна на България, Шумен, “Луди Млади”, “Сава Доброплоди” … Няма какво повече да кажа от това. Аз просто съм на седмото небе като преподавател”, коментира Борис Иванов.

sdr

 

Подобни

Leave a Comment

sixteen − nine =