Кметът Христов с остра реакция към БСП-Шумен и разрухата, оставена след тяхното управление

След като общинското ръководство на БСП в Шумен поиска оставките на кмета на града Любомир Христов, областния управител Стефан Желев, управителя на ВиК – Шумен Жанета Панайотова и регионалния министър Петя Аврамова заради кризата с водата в областния град, последва и отговор от отсрещната страна.

Кметът Любомир Христов заявява, че е наглост хора, които два мандата не са направили нищо, да говорят за провал и оставки!

„Провал са унищожените кладенци, съсипаните помпени станции, изгнилите и изрязани електрически кабели, разбитото оборудване, корозиралите и негодни тръби. Само че тези, които искат оставки, даже не са си направили труда да отидат и да видят за какво става дума. Едва ли знаят и това, че в Търговище, във Варна и в цялата страна дълбоките сондажи са съхранени, поддържани и използвани, а в Шумен всичко е съсипано преди повече от 30 години. Не сме ги съсипали ние. Но сега ще трябва ние да ги възстановяваме и не просто да закърпим положението, на парче, а да остане трайно в годините напред“, коментира той.

 

Подобни

Leave a Comment

sixteen − 12 =