Кой лъже, г-н Байрям?

Въпреки заплахите към наш журналист в един от проведените разговори с вашият ПР, материалът, който получихме от жители на община Върбица видя бял свят. (Статията може да прочетете ТУК)

Обвинихте хората в лъжи, обвинихте и нашата медия в лъжа, но не забравяйте, че Вие сте избран, за да служите на тези хора, а не да превръщате цяла една община в бащиния.

Да видим все пак, кой лъже!?

Пред точно определена медия г-н Кметът твърди: „Категорично опровергавам, че има наложена глоба на възрастен мъж за това, че е пуснал да се разхождат свободно 20 кокошки“. Да, ама не! (Вижте Приложение 1)

Отново пред същата медия, Байрям заявява, че няма лица, на които е поставян тридневен срок да се явят в Общината, за да доказват собственост и то по време на пандемия в абсолютен разрез с разпоредбите на Националният кризисен щаб и Министерството на здравеопазването. (Приложение 2 и Приложение 3)

А за съборените постройки да споменем ли отново? Да, ще споменем. За пример ще посочим един от многото жалбоподатели – Саким Сеферов например. Той „Не е гласувал за Вас.
За това ли не може да се възползва от услугите на Община Върбица? (Приложение 4)

Примерите за това, че в община Върбица действат вашите закони, а не установените от държавата са много. Хората, които застават с лицата и имената си също са много, защото „им е омръзнало да живеят като роби“.

П.П. Нашата медия е предоставила пълното съдържание на всички документи и жалби на съответните органи и ще предприеме съдебно постъпление срещу кметът и ПР му за опит за вмешателство и сплашване на журналист в опит да спре материал, разкриващ извършени нередности.

Г-н Байрям, време е наистина да влезем в съда, за се чуе и гласа на вашите съграждини. На онези – робите, които или трябва да напуснат родните си места или да се изправят срещу Вас! 

 

 

Подобни

Leave a Comment

19 + five =