Коледен подарък от общинските съветници на ГЕРБ-Шумен ще зарадва децата от ДГ “Конче вихрогонче” и ДГ “Слънце”

Щом малчуганите от от ДГ “Конче вихрогонче” и ДГ “Слънце” се завърнат отново на детската градина ще имат възможността да учат нови неща по много по-интересен и вълнуващ начин благодарение на проекторите, които бяха дарени от съветниците.

“Много сме благодарни и радостни от това дарение, което получихме. От ГЕРБ-Шумен са помагали на много детски заведения и ето, че дойде и нашия ред. Ние имаме един проектор, който се използва в една от групите и знаем, колко е полезен, необходим и интересен за децата. Подаръкът ни вече е монтиран и чака децата да се завърнат”, коментира директорът на ДГ „Слънце“ в Шумен Мими Желева.

“В днешно време технологиите навлизат навсякъде, както и при нас. Помолихме съветниците от ГЕРБ-Шумен да ни помогнат с дооборудването на материалната база, защото нямаме за всяка група. Така можем да подготвим децата по-лесно за училище, където интерактивното обучение стана неизменна част от учебния процес. Всеки, който помага и дарява за образованието заслужава голямо уважение.”, добави директорът на ДГ „Конче вихрогонче“ в Шумен Юлияна Георгиева.

 

Подобни

Leave a Comment

6 − three =