Конкурс за изработка на кошчета за разделно събиране на отпадъците в класните стаи

Булекопак – организация за оползотворяване на отпадъци от опаковки, организира конкурс за ръчна изработка на кошчета за разделно събиране на отпадъците от опаковки в класните стаи. Конкурсът се провежда на територията на следните общини: Шумен, Велики Преслав, Нови пазар, Каспичан, Смядово, Лозница, Попово, Никола Козлево, Каолиново, Хитрино, Венец и Тервел.

Бъдете креативни и помогнете на вашето училище да спечели лаптоп или проектор като изработите оригинални кошчета за разделно събиране на вече ненужните опаковки в класните стаи, призовават на страницата си Булекопак.

Класът с най-оригинална идея ще спечели ваучер на стойност 300 лв.! Изпращайте своите снимки на кошчетата и на начина, по който ги използвате на адрес: kids@bulecopack.com не по-късно от 13.04.2018 г. Колкото повече класни стаи във вашето училище имат цветни кошчета, толкова по-голям е шансът да спечелите една от големите награди. Журито ще оценява и вашата креативност- най-оригиналните идеи ще получат най-висока оценка.

Подобни

Leave a Comment

five × two =