Концерт в подкрепа на Валентина от Шумен

Концерт в подкрепа на Валентина Йорданова ще се проведе на 17-ти юли, от 19:00 часа, в зала „Проф. Венета Вичева“ в Шумен. Към момента участие в събитието са потвърдили  Ансамбъл „Луди млади“, Рая Крумова, Димитър Дочев, Горан Димитров, Полина Младенова, Боряна Пенкова, Емилия Божилова, Ралица Василева, ТФ “Емоушън”, Танцов клуб “Задявка” и др.

Билетът е на цена от 5 лева.

Преди дни СтрелаБГ писа за Валентина от Шумен, която е майка на две прекрасни дъщери и баба на две внучета. На 30.05.2018 лекарите от болница “Света Петка” (Доц. Митов)  в гр. Варна и поставят страшната диагноза Меланом на цилиарното тяло (злокачествен тумор в очната кухина) , на дясното око.

В България няма нужната апаратура, за да бъде проведено нужното лечение (пантонна терапия) и затова Валентина е насочена за Лъчетерапия в Германия – Берлин в болница Шарите Университетска( Charité – Universitätsmedizin Berlin). След изпратените документи и медицински заключения от болницата и отговарят с информация и нужната сума за лечение там.

Парите, които са нужни, за да замине са непосилни за семейството й. Лечението е на стойност 18 132,54 € , (което не е крайна сума), но до момента са събрани едва 9 000 € .

 

Подобни

Leave a Comment

fifteen − eleven =