Купон, силна музика и агресия срещу полицаи в Шумен

Двама мъже са задържани в РУ- Шумен след като направили опит да осуетят полицейска проверка и да попречат на полицейски служители да си изпълнят задълженията по служба. Това съобщиха от Областната дирекция на МВР Шумен.

Около 23 часа снощи е било прието обаждане за нарушаване на нощната тишина на ул.“Круша планина“ в Шумен. На място е бил пратен полицейски екип. Музиката била спряна в присъствието на полицейските служители. Около 02:30 часа отново било съобщено, че от същия адрес се чува силна музика и пречи на живущите. Изпратен е полицейски екип. При пристигане на адреса няколко човека излезли пред къщата.

А.Д./32г./ и брат му Д.Х./44г./ се опитали да осуетят проверката, станали агресивни, след като им било казано, че им бъде съставен акт за установено административно нарушение по общинската наредба. Опитали да напуснат мястото на проверката и да се приберат в дома си. Задържани са за срок до 24 часа в полицейското управление. И на двамата мъже са съставени актове по общинската наредба за нарушаване на нощната тишина.

 

Подобни

Leave a Comment

1 × 2 =