Легенди на баскетбола излизат отново на терена в Шумен

Легенди, допринесли много за българския баскетбол, ще се върнат на терена за кратко, за да честват 20 години от най-успешния сезон на баскетболен клуб ФИКОСОТА от Шумен.

В рамките на ПРЕСТИЖ Мача на звездите, който ще проведе на 21 април от 19:00 часа в Арена „Шумен”, публиката в залата и пред телевизионните екрани ще може да види имена като Любо Амиорков, Данчо Колев, Петър Петров, Хриси Димитров, Пламен Христов, Илиан Йорданов, Даниел Димитров, Мариан Костадинов, Пеньо Нацкин и други. Местните легенди, водени от Стефан Радушев, също ще бъдат в състава. Топ събитието на мъжкия ни баскетбол тази година ще се случи с изключителната подкрепа на община Шумен и на компанията ФИКОСОТА.

Публиката ще има възможността да се наслади и на своите любимци, играли за „жълтия” тим в годините до 1999 и спечелили два бронзови медала за първенство и един сребърен за Купата. След 20 години те отново се събират, за да демонстрират уменията си с оранжевата топка в мини-двубой с настоящите звезди на шампионата.

Феновете на спорта и баскетбола от Шумен могат да закупят билети в центровете на “EasyPay” или онлайн от следния линк: https://epaygo.bg/7864928101 Цената е 10 лв. В деня на мача и предходния ден цената ще бъде по-висока – 12 лв.

Подобни

Leave a Comment

4 + eleven =