Мария Габриел: Предизборната среща на ГЕРБ в Шумен е най-голямата от началото на кампанията

Близо 3 000 човека препълниха зала “Арена” Шумен тази вечер, а поводът бе официалния старт на предизборната кампания на ГЕРБ за евроизборите.

“На 26-ти ще покажем, че нашите евродепутати, кметове и правителство са най-добрите. Важно е да останем сплотени, защото така сме по-силни”, заяви Цветан Цветанов, който бе сред официалните гости.

На сцената пред шуменци излязоха водачът на листата на ПП ГЕРБ за евроизборите Мария Габриел, Емил Радев, Ева Майдел, Асим Ахмедов, Андрей Ковачев и Андрей Новаков.

“Предизборната среща тази вечер в Шумен не само е най-голямата от началото на кампанията, но е и събитието с най-много дух, човечност и борбеност”, заяви Мария Габриел.

На събитието присъстваха кметът на Шумен Любомир Христов,  Александър Йорданов и Румен Христов от СДС, кметовете на Търговище и Разград Дарин Димитров и Валентин Василев, народните представители Димитър Александров и Румен Генов, зам. областният управител, общински съветници и кметове на ГЕРБ от областта.

 

Заместник-председателят Цветан Цветанов добави, че евроизборите са и генерална репетиция за изборите на есен и припомни колко много са постигнали кметовете на Шумен, Разград и Търговище.

За да допринесат за още по-доброто настроение на всички присъстващи в концертната програма се включиха Капанския ансамбъл, Веселин Маринов и група Тоника-Домини.

Подобни

Leave a Comment

18 − two =