Миска дари роклята си на момиче от Шумен, но я откри обявена за продажба

Младо момиче подари рокля на дванайсетокласничка в нужда. Няколко дни по-късно обаче я откри в група за продажби.

Да направи добро. С тази единствена цел Моника Русимова решава да зарадва бъдеща абитуриентка, като ѝ подари роклята от бала си.

За да се почувства още по-бляскаво бъдещата притежателка на роклята, Моника прави снимки с короната и лентата, с които печели конкурса „Мис Оушън България” през септември миналата година. Публикува ги в интернет.

„Пуснах я първо във Facebook страница, в която са хора, които нямат достатъчно средства и възможности. Имаше доста момичета и майки, които ми писаха”, разказа Моника пред Нова тв.

Трогва я историята на момиче от Шумен, което няма възможност само да купи роклята си за бала. Историята е разказана от нейна приятелка в коментар под поста на Моника.

„Тя ми каза, че най-добрата й приятелка няма възможности и че майка й ще плати самия куверт за бала. На мен ми стана много мило, защото за моята приятелка бих направила същото. Това ме трогна и реших на нея да я даря”, обясни Моника.

Изпраща роклята по куриер. На доброто обаче не се отвръща с добро. След дни Моника разбира, че дарената рокля се продава в група за търг на вещи във Facebook. Администраторката на групата не иска да повярва, че доброто ще остане ненаказано. И заедно със своята приятелка Мария се заемат със собствени средства да откупят роклята на Моника.

„Не съм се замисляла, защото просто исках роклята да се върне към момичето, което е направило добрина”, сподели Тодорова.

Подобни

Leave a Comment

7 + five =