Младежи “бомбардират” шуменски квартал

Повече от седмица, жителите на шуменския квартал “Боян Българанов” са подложени на постоянни “бомбардировки” от страна на няколко групички младежи. За това ни сигнализират вече няколко разгневени граждани.

“Разбирам, наближава Нова година и еуфорията покрай празниците е голяма, но не е нормално да се събуждаш и да заспиваш с гърмежи”, коментира Милена Денева

“Забелязвам, че тези, които мятат бомбички са деца и се замислям, кой им продава пиротехника и защо? Мисля, че трябва да има по-засилен контрол над тези неща”, сподели Иван Симеонов

“С удоволствие бих издърпал учите на някой от тези калпазани, защото явно родителите им не забелязват, че може би отглеждат част от бъдещия криминален контингент”, заяви Митко Радев.

Наш репортер също стана свидетел, как групичка от около 10 момчета, минавайки покрай паркирани автомобили започнаха да палят и да хвърлят пиратки под колите. Още по-притеснителното, което забеляза нашият колега бе, че същите младежи хвърлят пиротехнически изделия и по газовата инсталация на една от детските градини в квартала.

 

 

Подобни

Leave a Comment

two × 2 =