Младо момче отряза главата на 16-годишната си съпруга

Тежък криминален инцидент е станал в Монтанско, пише информационна агенция BulNews.bg. Младеж от врачанското село Малорад е наръгал многократно съпругата си, след което е отрязал главата й. Веднага след това побеснелият мъж зверски пребил родители й, но пощадил детето си.

20-годишният Цвети Антов по прякор “Комара” от Малорад се бил оженил за 16-годишната Галя от Габровница. Наскоро им се родило детенце и затова майката живеела при родителите си, за да й помагат в грижите за бебето. Бащата обаче, който е известен като Цвети Комара, останал да живее и работи в родното си село.

Тези дни до него стигнала клюката, че младата му съпруга е започнала да изневерява и вчера той внезапно пристигнал в Габровница, където я хванал в крачка. В яростта си той я намушкал няколко пъти, след което отрязал главата й. После пребил зверски родителите й, пощадил детето и избягал.

“Комара” разказал на близък приятел какво е направил вчера, като гордо обяснил, че е отрязал главата на жена си „като на крава“! Човекът незабавно подал сигнал на тел.112 и около обед убиецът бил арестуван. По случая работят полицейски управления от Монтанско и Врачанско. Повече информация се очаква в утрешните бюлетини на полицията.

Подобни

Leave a Comment

19 − two =