Мъж наби полицай в Шумен след разправия заради паркиран автомобил

49-годишен мъж от Шумен бил задържан в полицейския арест след като ударил с ръка полицейски служител, пратен на адрес в града за решаване на спор за паркиран автомобил.

В 12:39 часа вчера чрез спешния телефон бил приет сигнал от гражданин, който съобщил, че между него и друг мъж възникнал скандал. Мъжът казал, че паркирал автомобила си на ул. “Цар Освободител“ в града. Като се върнал видял , че бил затапен от друг автомобил. Помолил собственика да го премахне, за да излезе, но му било отказано. Потърсил съдействие от полицията. На място бил пратен патрулен екип. Р.З./47г./ отказал да премести колата си, не изпълнил полицейско разпореждане.

Отправил обиди към полицейски служител, посегнал и го ударил в областта на главата, нанесъл удари с крака. Мъжът бил задържан за срок до 24 часа в полицейското управление в Шумен. За извършено престъпление по чл. 131 ал. 2 от НК / причинена телесна повреда на полицейски орган при изпълнение на служебните си задължения/ е образувано досъдебно производство.

Подобни

Leave a Comment

5 × two =