Наградиха прокурори от Шумен за висок професионализъм

Седем прокурори от Шуменския съдебен окръг са отличени с грамота и служебна благодарност за проявен висок професионализъм и компетентност при осъществяване на образователната програма „Съдебната власт – информиран избор и гражданско доверие. Отворени съдилища и прокуратури“ на Висшия съдебен съвет. Съобщиха от Апелативна прокуратура-Варна.

Заместник-окръжните прокурори Делян Димитров, Орлин Куздов и прокурорите в ОП – Шумен, Яна Николова и Румен Рачев, Маргарита Николаева и Павлин Вълчев от Районната прокуратура в Шумен, който вече е прокурор в Окръжната прокуратура, и Мая Големанова от прокуратурата във Велики Преслав са удостоени за участието им като лектори в Образователната програма на ВСС. За нея Висшият съдебен съвет получи специалната награда на журито за 2017 г. в конкурса „Кристални везни на правосъдието“ на Съвета на Европа.

Наградени са и служители в прокуратурите в Шуменския съдебен район – съдебните администратори на ОП – Шумен Анна Иванова, на РП – Шумен Таня Карова и административният секретар на РП – Велики Преслав Илияна Георгиева. Те също са получиха грамоти и служебна благодарност за участието в организацията на Образователната програма.

Подобни

Leave a Comment

1 × 1 =