Областна дирекция „Земеделие“ – Шумен отваря врати за въпросите на фермери

През тази година ДФ „Земеделие“ – РА организира „Дни на отворени врати“ във всички свои областни дирекции в страната. Графикът за тяхното провеждане е одобрен от изпълнителния директор на институцията Живко Живков.

Денят на отворените врати в Областната дирекция на Държавен фонд „Земеделие“ Шумен е насрочен за 12-ти септември 2018 г. В следващите два дни, 13 и 14-ти септември, ще бъдат обслужвани земеделските производители в Търговище и Разград.

Кандидатите по различните схеми, мерки и програми, които институцията администрира, ще могат да правят справки по възникнали казуси, да подават сигнали и жалби, както и да правят предложения за подобряване работата.

Инициативата вече е преминала успешно в областните дирекции на ДФЗ в Благоевград, Плевен, Пазарджик и Видин, пише Фермер.БГ. Отворените врати се организират в изпълнение на стратегическите цели на ДФЗ за подобряване обслужването на граждани и повишаване доверието във фонда, както и превенция на корупцията и противодействие на измамите.

 

 

 

 

 

Подобни

Leave a Comment

16 − nine =