Общински служители поздравяват кмета на Върбица Мердин Байрям по повод рождения му ден

Кметът на Община Върбица Мердин Байрям е роден на днешния ден през 1980 година. По този весел повод служители в Общинската администрация му поднасят поздрави и пожелания.

Уважаеми господин Байрям,

Приемете нашите най-сърдечни поздрави, по случай рождения Ви ден! Възползваме се от приятния повод, за да изразим искреното си уважение към професионализма, отговорността и усилията, които полагате, за да може Община Върбица да бъде едно по-добро място за живеене. Продължавайте все така отговорно с воля, с принципност и със завиден хъс на истински управник, да работите за сплотяване жителите на община Върбица.

Само така и с подкрепата на екипа с който работите, ще създавате все по-добри условия за живот във всяко населено място на поверената Ви Община. Нека успехът и натрупания опит да Ви помагат в осъществяването на нови цели и мечти, а постигнатото да Ви носи удоволствие и радост! От все сърце Ви желаем здраве и много лично щастие, делници изпълнени с ползотворна работа и празници изпълнени с добро настроение и радостни мигове сред близки и приятели! Честит празник! Честит рожден ден!

Общинска администрация гр. Върбица

10.01.2018г

 

Подобни

Leave a Comment

4 × three =