Огнеборци гасиха пожари в къща в село Вълнари и в пристройка в град Шумен

Екипи от огнеборци погасиха възникнали пожари в къща в село Вълнари, общ. Никола Козлево и в пристройка в град Шумен. Това информират от Областна дирекция на МВР. Сигналът за пожар в село Вълнари е получен на 10-ти май в в 11:44 часа. На място е изпратен екип на РСПБЗН Каолиново. След намесата на огнеборците пожарът е локализиран и потушен и не е допуснато разпространението му в къщата.

Унищожени са техника и покривна конструкция с площ около 8 квадратни метра. Най-вероятната причина за възникването му е късо съединение в електрически бойлер.

Сигналът за пожар в пристройка на къща на ул. „Шуменска комуна“ в Шумен е получен в 01:23 часа на 11-ти май. На място са изпратени два екипа на РСПБЗН Шумен и полицейски екип. След намесата на огнеборците пожарът е локализиран и потушен и не е допуснато разпространението му в къщата му.

Унищожени са покривна конструкция с площ около 60 квадратни метра, домашно имущество и мотопед. Най-вероятната причина за възникването му е хвърлена неизгасена цигара. Извършва се оглед.

Започнато е досъдебно производство.

Подобни

Leave a Comment

ten − 4 =