ОДМВР- Шумен: Ще има стриктен контрол за 8-ми декември в цялата област

Служители на ОДМВР- Шумен провеждат срещи със собственици на хотелски комплекси, хижи, къщи за гости преди предстоящия празник на студентите 8-декември. Ще бъде осъществяван стриктен контрол по спазването на въведените противоепидемични мерки . Няма да се допуска организиране и провеждане на събирания и тържества от частен характер с присъствие на повече от 15 човека.

Тази година 8 –декември е във вторник, което предполага по-ранно отпътуване към местата за празнуване и връщане в средата на работната седмица. И тази година се очаква пътуванията да започнат в петък.  Съветваме студентите да бъдат особено внимателни при пътуване, да шофира най-опитният водач и в никакъв случай да не сядат зад волана след употреба на алкохол.  При пътуване на дълъг път да се убедят, че автомобилът е технически изправен, да обмислят предварително маршрута, по който ще минат и непременно да се осведомят за прогнозата за времето към мястото до което ще пътуват.

В област Шумен ще има стриктен контрол по спазване на противоепидемичните мерки. Ще има засилени проверки на пътя с цел недопускане на произшествия.

Подобни

Leave a Comment

four × four =