“Олимпия” Шумен ще играе следващия си домакински мач на стадиона в село Климент

 

Женският футболен отбор на ФК “Олимпия” (Шумен) приема отбора на ФК “Етър” (Велико Търново) в мач от 7-ми кръг на Държавното първенство по футбол за жени на България.
Двубоят е утре, от 13 часа, на стадион „Мълния“ в село Климент, община Каолиново.

Отборът на “Олимпия” (Шумен) през миналия уикенд беше на гости на гръцкия футболен клуб “Родопи 87” в град Комотини, където изигра приятелска среща срещу местния отбор. Треньорката на “Олимпия” Албена Тодорова ще може да разчита на всички футболистки за предстоящата среща.

“Етър” е един от фаворитите за призовите места на Държавното първенство по футбол за жени тази година. В момента отборът от Старата столица е на 7-мо място във временното класиране на Първенството с 2 победи и 2 загуби но двете загуби досега са срещу лидерите в класирането “НСА” (София) и “ЛП Суперспорт” (София).

„Играем в село Климент, защото ОЖИ и Община Шумен ни забраняват да използваме стадион „Панайот Волов“. Искат да им заплащаме по 96 лева на тренировка или мач. Така не се развива футбол и спорт в града. Има и други недоволни клубове от тази наредба. Следващата седмица ще решим какво да правим. Не искам да се конфронтирам с никой, но проблема трябва да се реши. Ние сме шуменски клуб и не е редно да домакинстваме по селата в региона “, заяви за СтрелаБГ президентът на „Олимпия“ Панос Папас.

 

Подобни

Leave a Comment

three × 1 =