Отблизо: За офроуда, бъгитата и моторите (Снимки)

Диян Енчев е един от участниците в тридневния офроуд събор край село Лозево, организиран от club Devil’s bees. Той разказа пред репортер на СтрелаБГ за любовта си към високите скорости, адреналина, бъгитата и свободата, която му дава природата.

„За мен бъгито не е просто хоби, а нещо, на което съм вдъхнал нов живот с двете си ръце. Има много хора, които го виждат просто като заварени тръби и ламарини, но не е. Купувах частите за него от автоморги – от бракувани коли и по този начин някак им вдъхвам нов живот. За направата на моето съм използвал най-различни части – от Ауди 80, Опел, Форд “Транзит” и пистов мотор Сузуки. Парите, които се влагат също не са малко. До момента ми е струвало около 6 000 лева, но всичко си заслужава само заради момента, в който излезем с приятели да караме и почувствам свободата, която ми дава. Обиколките сред почти недостъпните места в природата те карат да забравиш за напрежението и рутината в живота“.

„Идеята на този събор е да съберем всички любители и собственици на АТВ-та, кросови мотори и бъгита, за да се забавляваме заедно – на едно място. Да споделим опит и преживявания“, коментираха Румен Кръстев и Билиян Янков от club Devil’s bees.

Организаторите благодариха на Община Шумен и фирмите от региона, които им помогнаха да реализират събитието.

 

 

 

Подобни

Leave a Comment

19 − 15 =