Отварят ледената пързалка в Шумен на 1-ви декември

Откриването на ледената пързалка в парк „Студентски“ в Шумен ще се състои в събота – 01.12. 2018 година от 17.00 часа. За откриването ще има специална художествена програма с участието на деца от вокално – театрална формация „Аврида“ и танцова формация „Емоушън“ към Общински Младежки Дом.  Водещ на откриването ще бъде Благой Жечев.

През зимният сезон жителите на град Шумен ще могат да се радват на единствената и най-модерна ледена пързалка на открито в областта. Паркът е реновиран и удобен за различни културни и спортни мероприятия.
Ледената пързалка е една добра идея за създаването на прекрасни спомени. Тя е предназначена както за пързаляне на кънки, така и за обучение. По този начин се създава нов продукт, който ще представлява интерес, както за туристите, така и за местните жители и най-вече за децата.

Ледената пързалка в парк Студентски е с обща площ над 400 кв. м. Покритието на пързалката е с естествен лед от 10 см, както и с трибуна за зрители с 90 места. Ледената пързалка ще разполага с трима инструктора, които ще помагат на децата. Съоръжението е поставено върху обновеното мултифункционално игрище и ще може да се ползва от 01.12.2018 г до края на м. март 2018 г. с работно време от 10 до 22 ч. 

Подобни

Leave a Comment

3 × one =